Is uw hond toe aan een knipbeurt en woont u in de omgeving van Zierikzee? Kom dan langs bij De Hooge Meet. Naast een opvang voor honden en katten, een hoveniersbedrijf en een minicamping hebben wij ook een professionele trimsalon in Kerkwerve, vlakbij Zierikzee. Hier geven wij ieder hondenras een passende behandeling en knippen wij indien nodig ook de nagels van uw hond.

Voor vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kunt u verwachten van een behandeling bij de trimsalon vlakbij Zierikzee?

Wij willen graag dat u weet hoe een behandeling tegen gunstige prijzen in onze trimsalon gaat. Daarom geven wij een uitleg:

  1. Uw hond staat op de behandeltafel en wordt aangelijnd met een halsband en indien nodig een buikband. Hierdoor kan uw hond niet van de tafel springen of vallen tijdens een behandeling.
  2. De vacht van uw hond wordt gewassen, geborsteld en verder verzorgd.
  3. Tot slot worden de nagels van uw hond geknipt, indien dit nodig is.

Tips en trucs voor een behandeling bij de trimsalon in de regio Zierikzee

Wij willen u adviseren om tijdens de behandeling even iets anders te gaan doen. Uw hond kan erg onrustig worden en steeds uw aandacht vragen wanneer u erbij blijft, wat de behandeling kan bemoeilijken. Ook is het fijn als u de hond goed uitlaat voordat u naar de behandeling bij onze trimsalon vlakbij Zierikzee komt. Probeer uw hond verder zo droog mogelijk te brengen met een lege maag. Sommige honden raken in de stress en moeten dan braken.
Wilt u een afspraak maken? Bel dan: 0111-463538.

 

Timsalon Zierikzee - Dierenpension De Hooge Meet