Seizoen 2020 loopt van 6 maart  tot en met 15 november 

In de authentieke wagenschuur is een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd. Ingericht met 4 toiletten, 1 urinoir, 4 douches, 1 familiedouche, afwastafels, magnetron, kookplaat, koelkast, diepvries, wasmachine en droger en een chemische stort. Van alle gemakken voorzien dus voor een prettig verblijf.
Compact bij elkaar gelegen aan de gezellige binnenplaats op het erf. De stroom is op 6 Amp. afgezekerd. De plaatsen zijn rondom op het ruime veld gesitueerd en hebben allen een wateraansluiting. De speeltuin ligt in het midden met zandbak, trampoline, schommel en draaimolentje. Natuurlijk is de Wifi gratis beschikbaar.
                   
Minicamping De Hooge Meet is gelegen midden in het Schouwse polderland, omgeven door de Noordzee, Oosterschelde en Grevelingenmeer. Er is volop mogelijkheid aanwezig voor veel verschillende watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, duiken, zwemmen, rondvaarten (zeehondjes kijken), en het varen met eigen motor of zeilboot. Er zijn meerdere jachthavens direct in de buurt. Brede stranden, prachtige uitgestrekte duingebieden en wijdse polderlandschappen karakteriseren dit gebied. Een geweldig gebied om met je fiets, te paard of te voet te gaan ontdekken.

Speciale vermelding verdient hierbij het pas aangelegde vogel -natuurgebied aan de zuidkant van Schouwen, Plan Tureluur geheten.

Veel plaatsen met historische betekenis zijn op betrekkelijk korte afstand van elkaar komen te liggen. Zierikzee, fraai gerestaureerd, Brouwershaven met de grote Sint Nicolaaskerk en Dreischor een mooi ringdorp met een interessant landbouwmuseum. Over de Zeelandbrug (5 km lang) rijdt u naar Goes of Middelburg en vandaar terug over de stormvloedkering. Erg bekend bij de Oosterscheldekering zijn de beweegbare schuiven. Tegenwoordig is er een attractiepark, Waterland Neeltje Jans, waar de jeugd op speelse wijze kan kennis maken met de krachten van de natuur.

Ook kunt u naar het natuurgebied op de Kop van Schouwen en vindt daar de plaatsen Burgh en Haamstede. Als u na al de natuur behoefte krijgt aan andere ontspanning en gezelligheid, raden wij u aan naar Renesse te gaan.
 
Uitrij mogelijkheden te paard zijn er genoeg. Het polderlandschap met grote natuurgebieden in de directe omgeving en het strand van Scharendijke op 5 km afstand.
U heeft een 17 km lang zandstrand voor u liggen met duinen, kreken en de Noordzee. Natuurlijk is het ook heerlijk om hier te zonnen en te zwemmen want de Brouwersdam biedt vele recreatiemogelijkheden zoals kiten bij Kiteschool Hefty of het huren van een trapkano.

U bent van harte welkom op mini camping "De Hooge Meet".

Prijzen mini camping